Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Wesley Sneijder begint aan eerste trainersklus

Wesley Sneijder staat tijdelijk aan het roer bij de amateurs van DHSC. Het is de eerste trainersklus van de recordinternational van het Nederlands elftal. Hij neemt het stokje over van Mark Verkuyl die moest vertrekken vanwege slechte resultaten.

Donderdagavond kreeg de spelersgroep dat nieuws te horen. Jeffrey Sneijder leidde de laatste training voor het aankomende duel met Huizen, waarna ook Wesley aansloot bij de trainingssessie.

Zaterdag zullen de gebroeders Sneijder ook op de bank zitten voor de wedstrijd in de Hoofdklasse. Het is onduidelijk hoe lang Wesley betrokken blijft bij het eerste elftal van DHSC. De club won dit seizoen pas twee duels. Twee keer werd er gelijkgespeeld en zeven keer werd er verloren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *