Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mohamed Ihattaren staat voor terugkeer in het profvoetbal’

Mohamed Ihattaren zou in gesprek zijn met de Tsjechische club Slavia Praag. Hier maakt het medium Voetbalprimeur melding van. Momenteel is de middenvelder clubloos nadat zijn contract bij Juventus werd ontbonden.

“We zagen Ihattaren laatst op de tribune bij Almere, tegen. Hij was daar niet alleen om voetbal te kijken: hij was ook in gesprek om te kijken of ze iets voor elkaar konden betekenen. Het is namelijk duidelijk dat de mensen rondom Ihattaren hem langzaam weer aan het voetballen willen krijgen”, vertelt Dennie van Laar.

De hoofdredacteur van de voetbalwebsite weet dus dat er mogelijk een ‘doorstart’ gemaakt wordt in Tsjechië. Ihattaren zit al maanden zonder club nadat in de zomer zijn contract bij Juventus werd ontbonden, maar de nog altijd maar 21-jarige voetballer staat mogelijk binnenkort weer op het veld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *