Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax legt 4,5 miljoen neer voor winteraanwinst’

Ajax lijkt zich dan toch te gaan versterken met het Venezolaanse talent David Martinez. Hier maakt de Italiaanse sportjournalist Gianluigi Longari van Sportitalia  melding van. PSV probeerde hem ook te kopen maar die lijken nu mis te grijpen.

“Het juweel van Venezuela, David Martínez (2006), staat op het punt om naar Ajax te verhuizen”, meldt Longari op het social medium X. “De Nederlanders zijn bereid om Monagas 4,5 miljoen euro te betalen om de overdracht af te ronden.”

Voetbal International meldde eind september al: “Ajax lijkt zich te gaan versterken met het grootste talent uit Venezuela: David Martínez. De Amsterdammers hopen de zeventienjarige vleugelaanvaller te kunnen verleiden om naar Nederland te komen.”

“Martínez speelt voor de club Monagas SC en staat te boek als een van de grootste, zo niet het grootste talent uit Venezuela”, vervolgde het blad. “Hij speelde voor zijn club al 38 wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij zes keer scoorde, en is uitvoerig gescout door grot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *