Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Vier transferopties voor Donny van de Beek’

Het ziet ernaar uit dat Donny van de Beek deze winter Manchester United zal gaan verlaten. En mogelijk ligt de toekomst van de middenvelder in de Italiaanse Serie A. Onder trainer Erik ten Hag kan hij momenteel op weinig perspectief rekenen.

La Gazzetta dello Sport meldt dat Van de Beek meerdere opties heeft in Italië. Volgens de krant zijn Atalanta Bergamo, Fiorentina en Genoa geïnteresseerd zijn in de diensten van de middenvelder. Op de achtergrond zou ook nog Juventus worden genoemd, maar gesteld wordt dat United zaken wil doen met een club waar Van de Beek aan spelen toekomt. United wil Van de Beek verhuren en is bereid om een groot deel van de salariskosten voor zijn rekening te nemen.

Afgelopen zomer toonde Genoa ook al interesse in de Van de Beek, die dit seizoen nog niet verder kwam dan 21 speelminuten in de hoofdmacht van United. De oud-speler van Ajax gaf zelf onlangs ook al te kennen dat het beter is om te vetrekken bij United om elders aan spelen toe te komen. Ook vanuit Turkije zou er belangstelling zijn, waarbij Galatasaray wordt genoemd als mogelijk nieuwe bestemming voor Van de Beek. Volgens het Turkse medium Sporx zou er door beide clubs al gesproken zijn over een mogelijke deal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *