Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Sparta dichtbij aantrekken van oud Oranje-international’

Jean-Paul Boëtius is dichtbij een rentree op de Nederlandse velden. De aanvaller zou namelijk in gesprek zijn met Sparta over een dienstverband. Dit heeft hij gisteren zelf laten weten in het programma ‘Rondo’ op Ziggo Sport.

“Ik ben sinds vandaag in gesprek met Sparta”, onthulde Boëtius bij het praatprogramma. De aanvaller hield zijn conditie al op peil bij de Rotterdammers. “Ik mag me daar fit houden, ja. Ik trainde mee. Nu willen ze me hebben. Wat uit die gesprekken komt, moeten we nog zien.”

De vleugelspeler zit sinds afgelopen zomer zonder club, nadat hij zijn contract bij Hertha BSC niet verlengde. “Misschien ben ik te kritisch geweest in mijn keuzes. Sommige deals zijn niet doorgegaan. Dan beland je ineens in deze situatie. Nu ben ik minder kritisch dan afgelopen zomer. Ik sta er heel open in”, vertelde Boëtius eerlijk.

“Hellas Verona was aan de orde, daar ben ik wezen kijken”, vervolgde de aanvaller. “Financieel was alles in orde. Alleen mijn ja-woord ontbrak nog. Het gevoel en de overtuiging bleven echter uit. Ik had niet de overtuiging die ik zocht, dus jammer vind ik het niet.” Of hij nu gaat teken bij Sparta is ook nog maar de vraag, want Boëtius heeft wel een voorwaarde. “k wil op het middenveld spelen. Als nummer zes, acht of tien. Ik ben multifunctioneel. Dat is nog een discussiepunt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *