Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Wout Weghorst erg onder de indruk van Oranje-leeuwin

Wout Weghorst is onder de indruk van de voetbalster Jackie Groenen. Hij denkt dan ook dat ze een belangrijke rol zal gaan vervullen op het WK in 2027.

Op de vraag wie de belangrijkste speler wordt op het toernooi, antwoordt hij: “Ik denk Jackie Groenen. Simpelweg omdat ik haar een hele goede speler vind”, begint hij tegenover BNG2027. “Ze is erg belangrijk voor het team met haar ervaring. Ze wil altijd alles geven voor haar land.”

Van wie hij op dit moment het meest onder de indruk is? “Dat is een keepster: Daphne van Domselaar. Volgens mij was het het afgelopen EK. Toen ze een beetje uit het niets erin kwam. Ze speelde toen gewoon een hele goede wedstrijd. Het was een coole prestatie, dus respect daarvoor.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *