Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Van Basten reageert: ‘Volwassen kerels met goede contracten’

Analist Marco van Basten kreeg onlangs wat kritiek te verduren van Ajax-speler Devyne Rensch. Hij vindt hem namelijk soms te heftig in zijn kritiek richting spelers. De voormalig topvoetballer heeft hier nu een reactie opgegeven.

De oud-spits vindt dat hij het volle recht heeft te zeggen wat hij vindt van spelers. “Tuurlijk is het ook zo dat die kritiek soms hard aankomt bij die jongens, maar aan de andere kant zijn het allemaal volwassen kerels die gewoon goede contracten hebben bij Ajax, dus in principe kan je daar wat van zeggen”, merkt hij op bij Rondo van Ziggo Sport.

Wel is Van Basten enigszins gedraaid in zijn mening over de verdediger. “Ik vind trouwens dat Rensch best goed is. Hij heeft een heleboel positieve dingen. Aan de bal is hij best wel comfortabel en hij is snel, maar hij heeft altijd wel een klassiek foutje”, oordeelt de voormalig voetballer. “Dat is bij Ajax gewoon killing. Daarin mag je zeggen wat je wil, vind ik. En dat doe ik ook.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *