Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax wijst miljoenenbod af op zomeraanwinst’

Ajax heeft een bod afgeslagen op Josip Sutalo. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van. Atalanta Bergamo pakte namelijk uit met een bod van vijftien miljoen euro op de Kroatische mandekker.

De 23-jarige Kroaat werd afgelopen zomer voor 20,5 miljoen euro overgenomen van Dinamo Zagreb. Hoewel Sutalo aanvankelijk niet meteen uitgroeide tot de leidende kracht bij Ajax, heeft hij de laatste wedstrijden weer een hoger niveau laten zien na een wat moeizame start.

Eerder berichtte ook La Gazzetta dello Sport over de interesse van Atalanta in Sutalo. Destijds werd nog geen melding gemaakt van een bod, maar wel dat het team, met onder andere Marten de Roon, Teun Koopmeiners en Mitchel Bakker, op zoek was naar een centrumverdediger. La Gazzetta voorspelde toen ook al dat Ajax niet aan de onderhandelingstafel zou zitten bij een bod van minder dan 20 miljoen euro, en volgens Di Marzio is dit nu bevestigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *