Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PL-clubs willen AZ deze winter de jackpot bezorgen’

Fulham en Chelsea overwegen om deze transferperiode uit te pakken met de komst van AZ-spits Vangelis Pavlidis. In de topper tegen PSV werd hij bekeken door de scouts van Fulham. Dit weet het Griekse medium Sport24 te melden.

Hij kan terugkijken op een ijzersterke eerste seizoenshelft. Met achttien treffers in zestien competitieduels voert hij samen met Santiago Gimenez de topscorerslijst in de Eredivisie aan. Volgens Sport24 bracht AC Milan afgelopen zomer al een bod van vijftien miljoen euro uit, maar inmiddels lijkt de 25-jarige spits AZ beduidend meer op te leveren.

Alkmaar werd tien dagen geleden ‘overspoeld’ door scouts uit heel Europa. Zo waren ook vertegenwoordigers van Chelsea aanwezig. Of de Premier League-topclub concreet achter Pavlidis aanzit is niet helemaal duidelijk, maar stadgenoot Fulham is in ieder geval wel serieus geïnteresseerd. Fulham houdt rekening met een vertrek van Raúl Jiménez, maar wil sowieso al een nieuwe spits aantrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *