Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Streng PSV over contractsituatie: ‘Dat houdt een keertje op’

PSV wil op korte termijn duidelijkheid hebben over de toekomst van Isaac Babadi. De middenvelder heeft een aflopend contract die de Eindhovenaren graag willen verlengen. Alleen wil hij meer aan spelen toekomen bij de Eindhovenaren.

“Hij is een speler die we graag bij PSV zouden willen houden”, vertelde Earnest Stewart op de nieuwjaarsreceptie van PSV. “Wij zijn met hem in gesprek en hebben geduld, maar een keertje houdt dat op. Op dit moment proberen we tot een overstemming te komen”, vervolgt de directeur van de Eindhovenaren.

Wie goed naar de woorden van Stewart luistert, hoort dat de bestuurder stiekem al rekening houdt met een vertrek van Babadi. “Als het lang duurt, zegt dat al wat. Maar we hebben nog steeds goede hoop dat we dat met elkaar vlot kunnen trekken en dat hij graag bij deze club wil blijven. Uiteindelijk maakt de speler daar een keuze in, zo simpel zit het ook in elkaar”, aldus Stewart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *