Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax wil af van twee grote namen’

Ajax zou in 2024 de spelers Steven Bergwijn en Steven Berghuis willen verkopen. Volgens presentator Jack van Gelder zouden de Amsterdammers op deze manier budget willen creëren om de club weer te kunnen opbouwen.

Van Gelder maakte maandagavond in De Oranjewinter gehakt van de huidige Ajax-selectie. “Er is geen leider in het elftal”, zo opende de voormalig Studio Sport-presentator, die zich snel herstelde, in De Oranjewinter. “Er is één leider, echt maar één leider: Jorrel Hato. Voor de rest zijn het pseudo-leiders. Steven Berghuis is geen leider en Steven Bergwijn ook niet.”

Een controlerende middenvelder ontbreekt volgens Van Gelder ook. “En de verdediger van wie ze zeiden dat hij de enige goed aankoop was, Sutalo, is echt verschrikkelijk. Dit team is gewoon niet goed. Ajax hoopt stilletjes Berghuis en Bergwijn voor veel geld weggaan, want dan kunnen ze wat kopen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *