Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord ziet eerste aanbieding afgewezen worden’

Tottenham Hotspur heeft een voorstel van Feyenoord om Bryan Gil voor de rest van het seizoen te huren afgeslagen. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

“Alleen indien Tottenham water bij de wijn doet, is er nog een mogelijkheid dat de 22-jarige linkspoot deze winter op huurbasis richting Rotterdam kan komen”, meldt de bovengenoemde website. “Vooralsnog heeft Feyenoord géén nieuw huurvoorstel voor Gil ingediend en de club is ook niet concreet voor een andere vleugelspeler.”

Ook Fiorentina zou wel oren hebben naar de komst van Gil, en volgens 1908 is de opstelling van Tottenham duidelijk: de Engelsen ‘willen hun speler uitlenen aan een club die zo veel mogelijk salariskosten kan dekken’. Geheel onlogisch is dat niet, want zelf betaalden The Spurs liefst 25 miljoen euro voor de vleugelaanvaller, die achtereenvolgens uitgeleend werd aan Valencia en Sevilla.

Feyenoord speurt de markt af naar een tijdelijke vervanger van Yankuba Minteh, die met Gambia actief is op de Afrika Cup. In het meest gunstige geval (voor de Rotterdammers, niet voor de Gambianen) is hij op 28 januari weer beschikbaar voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Speelt Gambia echter de sterren van de hemel in Afrika, dan kan de periode van afwezigheid natuurlijk verlengd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *