Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Grootverdiener: ‘Ik heb geen reden om bij Ajax te vertrekken’

Steven Bergwijn is niet van plan om Ajax deze winter te gaan verlaten. Dit zei de aanvoerder van de Amsterdammers na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

“Ik ben gelukkig hier bij Ajax. Mijn familie, mijn kinderen ook. Ik heb geen reden om weg te gaan.” Hij zag dat zijn ploeg het zwaar had in Deventer. “Het is extra lekker als je hier dan wint. Ik had het er net met de jongens nog over, dat het weer eens wat anders is dan het mooie voetbal dat we altijd willen laten zien.”

‘De gelukkigste’, vond Bergwijn geen treffende term. “Ik vind deze zege verdiend, eerlijk gezegd. Wij kregen ook kansen. Als we het op het einde een paar keer beter uitspelen, kun je met ruimere cijfers winnen. Ik denk dat we bij vlagen goed voetbal hebben laten zien en controle hebben gehad. Maar ik denk ook dat we nog beter kunnen worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *