Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Opvallend dat Feyenoord naar zo een speler opzoek is’

Feyenoord heeft interesse om zich te versterken met de Uruguayaanse aanvaller Luciano Rodriguez. Hij staat in eigen land onder contract bij Liverpool Montevideo.

“Het verbaast mij wel dat Feyenoord naar zo’n speler op zoek is”, begint Kaj Ramsteijn, oud-speler van Feyenoord, in de DoneDeal-podcast van FC Update. “Hij is heel goed in afstandsschoten en vrije trappen. Het is een speler die vooral aan de rechterkant speelt. Ik zag hem een aantal keer in de één-tegen-één komen met een linksback en dan ging hij schieten, omdat hij dus een heel goed schot heeft.”

“Arne Slot heeft het vaak over verschilmakers. Dat is juist: kleine ruimtes, zoek de back op, ga er voorbij en doe dan iets beslissends. Maar de linksback stond nog voor hem en hij knalde gewoon op doel. Hij is wel goed hoor, je ziet wel dat hij kwaliteit heeft. Maar hij lijkt iets meer op Ivanusec dan op een Lang of Bakayoko, die zich kapot lopen”, besluit Ramsteijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *