Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Komst Henderson gaat ten koste van supertalent Ajax’

Ajax pakte eerder deze week uit met de komst van Jordan Henderson. Een goede zaak natuurlijk voor de Amsterdammers, maar Diego Biseswar denkt wel dat dit ten koste zal gaan van het grote talent Silvano Vos.

Bij ESPN stelt Biseswar overigens dat hij de ‘aankoop’ wel snapt: “De jeugd van nu heeft geen persoonlijkheden meer. Ik had hier een paar dagen geleden een discussie over met oud-spelers. Het hoeft niet zo extreem, maar hiërarchie hoort wel bij voetbal. Jongens die ouder zijn die dingen beslissen. Dat mis je nu ook bij Ajax.”

Hij denkt dat Henderson wat kan betekenen voor de hiërarchie in de ArenA: “Ik hoop dat bijvoorbeeld Vos veel gaat leren van Henderson. Maar hij gaat niet meer spelen. Hij gaat weer terug naar de Keuken Kampioen Divisie, naar Jong Ajax. Ze hebben ook die jongen van Excelsior (Kian Fitz-Jim, red) teruggehaald. Waarom hebben ze dat gedaan?”

Biseswar vindt het allemaal maar wát interessant: “Ik ben van mening dat Engelse spelers buiten Engeland eigenlijk niet heel goed zijn omdat ze gewend zijn aan een bepaald systeem. Ik ben dus wel benieuwd hoe hij het gaat doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *