Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord en PSV getipt voor binnenlandse transfer’

Analist Rene van der Gijp denkt dat Feyenoord of PSV er goed aan zou om eens een kijkje te nemen bij competitiegenoot FC Volendam. De voormalig voetballer is namelijk zeer gecharmeerd van Lequincio Zeefuik. Hij dicht hem dan ook een grote toekomst toe.

“Ik heb die jongen nu twee goals zien maken dat ik bij mezelf denk: als hij dat doet… Pepi maakt ze niet hoor. Die kopbal die hij (Zeefuik, red.) maakte tegen Heracles… Ja, tuurlijk is hij een groot talent, man. Hij is negentien jaar joh, dat ventje. Kom op”, zegt Van der Gijp in Vandaag Inside over Zeefuik.

Eerder zei Hans Kraaij jr. al over Zeefuik: “Hij heeft een uitstekende techniek en is behoorlijk snel. Hij maakt gewoon alleen maar mooie doelpunten Deze kopbal tegen Heracles was echt een granaatinslag. Het was een kopbal waar Luuk de Jong en Cristiano Ronaldo voor zouden applaudisseren. En dat voor een jongetje van negentien die een paar jaar geleden nog bij FC Buiksloot speelde. Ik kan me niet voorstellen dat hij deze zomer niet naar een grotere club gaat. Als ik Feyenoord was had ik hem er nu graag bij gehad.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *