Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘In zijn genre is hij écht een goede speler’

Voetbaltrainer Dick Advocaat is van mening dat Ajax met het aantrekken van Jordan Henderson goede zaken heeft gedaan op de transfermarkt.

“Hij is 33 en nog steeds aanvoerder van het Engelse elftal. Dat vergeet iedereen. Het is echt een goede speler, in zijn genre”, zegt Advocaat bij Veronica Offside, die denkt dat Henderson in staat is om talenten beter te maken. “Zo staat hij ook bekend. Als jij het werk voor andere mensen gaat doen, dan maak je anderen beter.”

Henderson speelde bij Liverpool zijn duels op zowel nummer zes als nummer acht. Bij Ajax lijkt zijn rol echter een stuk duidelijker. Advocaat: “Hij krijgt nummer zes, dus hij is de controleur. Dat kan hij wel. Hij is gewoon een goede speler voor Ajax. Tweeënhalf jaar vind ik wel een beetje overdreven”, aldus Advocaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *