Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Adana Demirspor lonkt voor Oranje-speler’

Heerenveen-doelman Andries Noppert mag zich in de belangstelling heugen van het Turkse Adana Demirspor. Ze zouden hem willen huren met een optie tot koop.

Hij kan de transfer deze winter nog maken, aangezien de markt in Turkije tot 9 februari open is. Adana Demirspor wil de doelman tot het eind van dit seizoen huren en in het contract ook een optie tot koop opnemen. Of Noppert zelf ook oren heeft naar een overstap is nog niet bekend. Adana Demirspor had tot voor kort Kluivert als trainer, maar hij werd begin december ontslagen.

De laatste weken sukkelt Noppert enorm met zijn vorm. De doelman die vorig seizoen nog furore maakte als basiskeeper van Oranje op het WK in Qatar, is nu meer dan eens de schlemiel bij Heerenveen. Met verschillende blunders was het vertrouwen in Noppert al wankel, maar na zijn ketser tegen AZ besloot Kees van Wonderen hem te passeren. In het 3-3 gelijkspel tegen Fortuna Sittard zaterdag stond Mickey van der Hart op doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *