Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Engelse grootmacht pakt uit met PSV-flop’

De Braziliaan Savio staat deze zomer voor een toptransfer. Hij zal namelijk Girona gaan verruilen voor een avontuur bij Manchester City. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Zowel Girona als Manchester City maakt deel uit van de City Football Group. Vorig seizoen werd de aanvaller uitgeleend aan PSV, maar dat werd geen succes. Met vijf doelpunten en zeven assists in 23 competitiewedstrijden heeft hij de draai wel gevonden in Spanje.

Verschillende clubs uit Duitsland en Engeland hebben een bod neergelegd bij Girona. Manchester City heeft die strijd dus gewonnen, zo meldt Romano. De Braziliaan maakt het seizoen af bij de Spaanse stuntclub en verhuist vervolgens naar de Premier League-gigant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *