Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Deze zomer is hij weg bij Feyenoord’

Martijn Krabbendam en Michiel van Egmond denken dat Mats Wieffer deze zomer zal gaan vertrekken bij Feyenoord. Dit laat het tweetal weten in de ‘Dick Voormekaar’ podcast.

Onlangs bekende de oud-speler van Excelsior en FC Twente al dat Atletico Madrid zich al had gemeld. “Ja, ze hebben zich wel gemeld, ja”, gaf hij volmondig toe bij ESPN. De 24-jarige middenvelder speelde anderhalf jaar geleden nog bij Excelsior, maar maakt een stormachtige ontwikkeling door en heeft zich dus in de kijker gespeeld bij de ploeg van coach Diego Simeone.

Krabbendam ziet ook in dat Wieffer erg goed bezig is en waarschijnlijk aan zijn laatste maanden bezig is in Rotterdam: “Ik vind hem de laatste maanden echt heel goed. Het gaat steeds makkelijker, hij is van het zomer weg. Atletico zal nog wel een keertje teurgkomen toch? Hij was toen al bijna weg”, vertelt Krabbendam in de podcast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *