Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Grootmacht wilde deze winter zaken doen met Feyenoord

Atletico Madrid heeft deze winter geprobeerd om Mats Wieffer over te nemen van Feyenoord. Dit heeft de middenvelder zelf laten weten na de gewonnen bekerwedstrijd tegen AZ.

De transfer ging niet door, en daar heeft hij niet echt de balen van. Hij is goudeerlijk wanneer Hans Kraay Jr. hem vraagt naar de vermeende interesse van Atlético. “Ja, ze hebben zich wel gemeld”, zegt de Feyenoorder. “Uiteindelijk is de beslissing aan de clubs en zij zijn er niet uitgekomen. Ik ben niet iemand die dan moeilijk gaat doen, dan”, aldus Wieffer over de afgeketste transfer.

“Ik had wel willen praten”, geeft Wieffer toe. “Maar als de clubs er uiteindelijk niet uitkomen heeft dat ook niet zo veel nut. Ik heb het gewoon erg naar mijn zin hier en anders kijken we of zomer wel of er misschien iets komt. Anders ben ik bij Feyenoord ook goed op mijn plek”, vertelt de geboren Tukker.

Het doet Wieffer erg weinig dat de transfer geen doorgang vond. Dat straalt de middenvelder in woord en daad uit. “Ik ben niet iemand die niet komt trainen bijvoorbeeld, of iemand die heel moeilijk gaat doen. Zo zit ik niet in elkaar. Hier speel ik altijd. De garantie dat ik altijd speel is fijn, ook met het ook op het EK. In het vervolg gaan we wel zien hoe of wat”, besluit hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *