Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax om de tafel met negentienjarige verdediger’

Ajax en jeugdspeler Diyae Jermoumi zijn momenteel in gesprek over een nieuw contract. Hier maakt het Amsterdamse fanmedium ‘Ajax Showtime’ melding van.

Hij beschikt over een aflopend contract en is sinds februari weer met hoofdscout Kelvin de Lang aan het praten over een contractverlenging. De negentienjarige rechtsback van Jong Ajax zou net als de club zelf de intentie hebben om te verlengen, maar volgens het medium betekent dat niet dat er op de korte termijn al een akkoord bereikt gaat worden. Naar verluidt zijn er inmiddels ook andere Nederlandse clubs die geïnformeerd hebben naar de verdediger.

Jermoumi maakt dit seizoen zijn speelminuten voor Jong Ajax, maar ligt er al geruime tijd uit met een knieblessure. Volgens Ajax Showtime gaat het herstel de goede kant op, maar duurt het zeker nog tot het einde van het seizoen voor hij weer in actie kan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *