Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV-speler staat voor zomerse monstertransfer’

Ismael Saibari staat voor een mooie zomertransfer. De middenvelder van PSV wordt namelijk gelinkt aan de grootmachten FC Barcelona en Paris Saint-Germain.

Er wordt gerept over een vraagprijs van 20 miljoen euro, maar gezien de vorm van Saibari dit seizoen en zijn enorme potentie lijkt dat bedrag toch niet voldoende om directeur Earnest Stewart te kunnen overtuigen.

Saibari tekende dit seizoen nog tot medio 2028 bij en Stewart sprak al eens uit dat hij er vrij zeker van is dat de dynamische dribbelaar ook volgend seizoen bij PSV speelt. Of kan PSG dan wel Barça de speler zelf op andere gedachten brengen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *