Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Frank de Boer niet de nieuwe trainer van Ajax’

Ronald de Boer gaat ervan uit dat zijn broer Frank de Boer komend seizoen niet aan het roer zal staan bij Ajax. Wel acht hij hem capabel genoeg om de functie goed te kunnen vervullen.

Ruud Gullit baarde eerder deze week opzien door bij Rondo te vertellen dat in Amsterdam het gerucht gaat dat Frank de Boer terugkeert in de Johan Cruijff ArenA. Ronald weet daar niks van, zo maakt hij duidelijk aan de NOS rondom het duel tussen de legendes van Liverpool en de legendes van Ajax. “Ik heb Frank gesproken en hij heeft daarover geen contact gehad met iemand van Ajax. Dus ik ga er niet vanuit.”

Mochten Ajax en De Boer uiteindelijk niet met elkaar in zee gaan, dan zal dat in ieder geval niet aan Frank zelf liggen. “Frank heeft altijd gezegd dat als hij nog een club in Nederland gaat trainen, dat Ajax is”, vervolgt Ronald. “Hij heeft daar eerder laten zien dat hij vier keer kampioen kan worden met een relatief matig elftal. Er staat ook nu niet zo’n geweldig team, dus ik denk dat hij er geschikt voor zou zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *