Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Napoli kiest tussen deze twee Eredivisie-middenvelders’

Napoli is voornemens om deze zomer opzoek te gaan naar een opvolger voor Stanislav Lobotka. Hier maakt het medium ll Corriere dello Sport melding van. Quenten Timber en Jerdy Schouten zijn voor deze vacature in beeld.

Schouten heeft al een verleden in de Serie A. De PSV’er was vier seizoenen actief voor competitiegenoot Bologna en heeft in die periode een goede indruk gemaakt. Napoli zou daarom overwegen om hem opnieuw naar de Italiaanse competitie te halen.

Ook de naam van Timber circuleert in relatie tot Napoli. De middenvelder is bezig aan een uitstekend seizoen bij Feyenoord, waardoor hij deze interlandperiode aan de Oranje-selectie werd toegevoegd. Naar verluidt wil de Serie A-club zo’n twintig miljoen euro neerleggen om deze vacature in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *