Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Slot gooit handdoek: ‘Zomerse transfer uitgesloten’

Arne Slot acht het uitgesloten dat Joshua Zirkzee deze zomer naar Feyenoord vertrekt. Afgelopen zomer probeerde de oefenmeester hem naar Rotterdam te halen, maar denkt nu dat hij onhaalbaar is geworden.

Hij zat maandagavond in het Ziggo Sport-programma Rondo. “Is Zirkzee niet wat voor jullie?”, informeerde Ruud Gullit. De trainer antwoordde: “Die is inmiddels onbetaalbaar, maar als je mijn telefoon erbij pakt is dat een jongen waar ik een jaar geleden wél contact mee had, maar nu niet meer.”

“Nu is die transfersom in combinatie met zijn salaris niet meer voor ons weggelegd”, zo vervolgt Slot. Feyenoord maakt weliswaar kans op een recorddeal voor Santiago Giménez, waardoor er miljoenen ontstaan voor de komst van een nieuwe spits. Het prijskaartje van Zirkzee maakt een Eredivisie-transfer echter onwaarschijnlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *