Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord meldt zich voor amateurtrainer’

Feyenoord probeert momenteel Anders Nielsen aan te stellen als assistent van de nieuwe hoofdtrainer Brian Priske. Door het vertrek van Marino Pusic en Sipke Hulshoff moet de Rotterdamse staf aangevuld worden.

Etienne Reijnen, die net als trainer Arne Slot op weg was naar Liverpool, blijft mogelijk wél in De Kuip actief. Nu hoofdtrainer Priske zo goed als zeker de vervanger van Slot wordt bij Feyenoord, kan De Stadionclub zich gaan richten op de invulling van de technische staf. Feyenoord wil twee nieuwe assistenten binnenhalen, nu John de Wolf en Reijnen als enige stafleden zijn overgebleven. Sparta Praag weigert om de huidige assistenten van Priske af te staan aan Feyenoord. Assistent-trainer Lars Friis wordt in de Tsjechische hoofdstad ook de opvolger van de aanstaande Feyenoord-coach.

1908 weet nu te melden dat Nielsen in beeld is bij Feyenoord. Priske kent zijn landgenoot nog van hun tijd bij Royal Antwerp. Daar was Nielsen ook al de assistent van de Deense coach. Momenteel is Nielsen de hoofdtrainer van Otterup B&IK, dat uitkomt op amateurniveau in Denemarken. Daarnaast zijn er nog andere kandidaten in beeld bij Feyenoord, dat nog geen definitieve keuze heeft gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *