Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV richt vizier op Argentijnse rechtsbuiten’

PSV heeft haar vizier gericht de Argentijnse speler Gianluca Prestianni. Dit weet clubwatcher Rik Elfrink te melden van het Eindhovens Dagblad. De rechtsbuiten speelt momenteel zijn wedstrijden voor het Portugese Benfica.

Henk Timmer, die als spelersmakelaar vaak in Argentinië opereert, bracht Prestianni vorig jaar oktober in verband met Ajax. “Als je dan toch spelers gaat halen, dan zou ik Almada halen, een Perrone , en een Gianluca Prestianni halen.”

“Prestianni is een buitenspeler van Vélez die toevallig vorige week is rondgekomen met Benfica. Je moet echt naar die pareltjes gaan kijken, wat Ajax nu heeft is echt vlak”, zo klonk het destijds bij Goedemorgen Eredivisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *