Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Goed nieuws voor sterspeler van PSV’

Noa Lang mag weer volle bak gaan meetrainen met de selectie van PSV. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Na een lange revalidatie is het weer tijd voor Noa Lang om het trainingsveld bij PSV heet te maken. De aanvaller moest een flinke tijd langs de kant blijven vanwege zijn blessure, maar die periode is nu voorbij. Dat is een opsteker voor PSV, vertelt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. “Hij lijkt echter gewoon inzetbaar in oefenwedstrijden in juli én op tijd klaar voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal, waarin de 24-jarige linksbuiten vorig seizoen schitterde”, schrijft de journalist.

In het nieuwsbericht vertelt Elfrink over de aanstaande transferzomer van PSV. Sergiño Dest is één van de besproken spelers. “PSV probeert al langer om Dest voor een lagere prijs dan 11 miljoen euro te krijgen, het oorspronkelijke bedrag van de koopoptie die met FC Barcelona was afgesproken”, vertelt de clubwatcher. Over de prijs van Couhaib Driouech en Ryan Flamingo wordt ook nog onderhandeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *