Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Hij heeft zijn vizier gericht op een transfer naar PSV’

Ryan Flamingo wil deze zomer de overstap maken naar PSV. Hier maken zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad melding van. Ook een Belgische club en een Duitse club is in de markt voor de verdediger annex middenvelder van FC Utrecht.

PSV geldt als de belangrijkste kandidaat om Flamingo over te nemen. De landskampioen heeft tot dusver als enige een concreet bod op hem uitgebracht. Aan de vraagprijs die Utrecht verlangt is echter nog niet voldaan.

De interesse van PSV in Flamingo is er al een tijdje. Utrecht houdt de poot vooralsnog stijf, en heeft geen haast met een verkoop. De Domstedelingen hopen volgens VI op een ‘Quinten Timber-achtig’ bedrag. Feyenoord betaalde twee jaar terug ongeveer 8,5 miljoen euro voor de middenvelder.

PSV en Flamingo lijken af te stevenen op een persoonlijk akkoord, maar het ligt dus aan de clubs. Op de achtergrond doemen ondertussen andere geïnteresseerden op. Ook Club Brugge, RB Leipzig en een aantal Italiaanse clubs heeft bij Utrecht geïnformeerd naar zijn status.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *