Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Nuri Sahin richt vizier op komst van Feyenoord-sensatie’

Slecht nieuws voor Feyenoord. Nuri Sahin overweegt namelijk om Yankuba Minteh naar Borussia Dortmund te halen.

Hij werd het afgelopen seizoen door zijn werkgever Newcastle United gestald bij Feyenoord, waar hij met name in de tweede seizoenshelft veel indruk maakte. Hij geldt als een belangrijke kandidaat, mocht de club er niet in slagen om Jadon Sancho definitief over te nemen van Manchester United, of in het geval dat Donyell Malen vertrekt.

Minteh gaf in een eerder stadium aan graag bij Feyenoord te willen blijven, maar of de Rotterdammers hem nog een jaar kunnen huren van Newcastle, is niet duidelijk. Naast Schouten en Minteh is Dortmund naar verluidt ook geïnteresseerd in Ferdi Kadioglu, die eveneens een Eredivisie-verleden heeft. Kadioglu is inmiddels al jarenlang een vaste waarde bij Fenerbahçe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *