Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Barcelona wil werk maken van PSV-ster’

FC Barcelona overweegt deze zomer toe te slaan voor Johan Bakayoko. Hier maken verschillende Spaanse media melding van. Alleen is hij niet de enige waar de Catalanen hun vizier op hebben gericht.

Gerard Romero, een bekende clubwatcher, stelt dat Bakayoko op het verlanglijstje van Barcelona staat. Op die lijst zou de Belg echter op de derde plek staan, achter Nico Williams (Athletic Bilbao) en Luis Díaz (Liverpool). Assane Diao van Real Betis mag ook hopen op een overstap naar Barcelona en staat vierde op de lijst.

Barcelona is niet de eerste Europese topclub die in verband wordt gebracht met Bakayoko. Ook Bayern München, waar landgenoot Vincent Kompany sinds kort de scepter zwaait, zou interesse hebben, evenals meerdere clubs uit de Premier League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *