Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Oud Ajax-routinier gratis op te pikken

Davy Klaassen zal gaan vertrekken bij Inter Milan. Dit heeft de club zelf laten weten via hun digitale kanalen.

Hij gaf een tijdje terug tegenover Voetbal International aan dat hij graag een jaar had verlengd bij de Milanese club. “Binnenkort zullen we wel met elkaar in gesprek gaan. Alles was eerst op de landstitel gericht, daarna kwam de rest wel. Logisch ook, dus ik wacht wel af. In de voetballerij valt moeilijk te zeggen hoe het kan verlopen; dat heb ik vorig jaar in de zomer ook wel weer gemerkt. Maar het is duidelijk dat ik het hier heel goed naar mijn zin heb.”

Dit is dus niet doorgegaan. Wel wordt hij door de club bedankt voor de bewezen diensten. “De hele familie Nerazzurri wil Klaassen, kampioen van Italië en winnaar van de Supercoppa Italiana met Inter, bedanken nu hij de club verlaat. Dank je wel, Davy!”, schrijft de club. De voormalig Ajacied is nu transfervrij. Het is nog niet duidelijk hoe de toekomst van de middenvelder eruitziet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *