Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Alex Kroes gaat niet voor 27-jarige mandekker’

Phillipe Sandler zal deze zomer niet naar Ajax verkassen. Hier maakt Ajax-watcher Tim van Duin melding van die werkt voor Voetbal International.

Volgens hem was de verdediger van competitiegenoot NEC wel in beeld, maar nu niet meer. Ajax lijkt zich te richten op het vastleggen van centrumverdediger Daniele Rugani. Volgens Voetbal International was de bedoeling van Ajax om spoedig voor stabiliteit te zorgen in de achterhoede. Dat zou het makkelijkst gaan met Nederlandse spelers, die ook op de hoogte zijn van de manier van voetballen van Ajax. Daarom is de naam van NEC-verdediger Sandler ook gevallen in Amsterdam. De verdediger maakte een goed seizoen door bij de Nijmegenaren, maar van concrete interesse is geen sprake geweest. Dat zal komende zomer ook niet gaan gebeuren.

“Sandler is geen optie meer voor Ajax. Dat was hij wel”, maakt VI-journalist Van Duijn duidelijk aan nieuwsgierige Ajax-supporters op X. Ajax lijkt zich niet langer te richten op een Nederlandse centrale verdediger, maar op een Italiaan. Woensdag werd volgens diezelfde Van Duijn, na berichtgeving in enkele Italiaanse media, duidelijk dat Ajax Juventus-verdediger Rugani op de korrel heeft om naar de Johan Cruijff ArenA te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *