Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ten Hag meldt zich bij Ajax met afkoopsom’

Erik ten Hag wil keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar losweken bij Ajax. Hier maakt Voetbal International melding van.

Hij zou een overgang zien zitten. The Athletic verwacht dat de overgang van Ten Rouwelaar plaats zal vinden, waardoor het verblijf van de oud-keeper van NAC Breda bij Ajax van korte duur blijkt. Daarmee blijf Ten Hag op de Nederlandse tour: hij gaat ook Ruud van Nistelrooij en René Hake namelijk aan zijn staf toevoegen bij Manchester United.

VI schetst dat Ajax ‘vanzelfsprekend’ niet blij zal zijn met de interesse van United, omdat het Ten Rouwelaar slechts twee maanden geleden aanstelde als opvolger van de zieke Anton Scheutjens. De Amsterdammers kunnen wel een geldsom uit Manchester verwachten voor het afkopen van het contract van de keeperstrainer, dat nog tot medio 2025 loopt.

Op Old Trafford moet Ten Rouwelaar de vervanger worden van Richard Hartis, wiens contract is afgelopen. Hartis was over twee periodes werkzaam bij United en had onder meer Edwin van der Sar onder zijn hoede. Wat Ajax nu van plan is met het aanstaande vertrek van Ten Rouwelaar in het achterhoofd, is nog niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *