Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax schrijft Ihattaren in voor de Champions League’

Ajax heeft Mohamed Ihattaren ingeschreven voor de Champions League. Hier maakt het medium Ajax Life melding van. Clubs krijgen van de UEFA de mogelijkheid om hun winteraanwinsten in te schrijven voor de Europese toernooien. Vorig seizoen ging Ajax daarmee de mist in bij Sébastien Haller, maar dat is volgens Ajax Life nu niet het geval bij Ihattaren.

De negentienjarige creatieveling traint nu nog bij Jong Ajax, maar is speelgerechtigd in de Champions League. De kans is wel aanwezig dat Ihattaren in de komende periode wedstrijden in Jong Ajax zal spelen, voordat hij de stap naar het eerste elftal maakt.

Het lijkt dan ook uitgesloten dat de jeugdinternational van de partij is bij het tweeluik met Benfica. Trainer Erik ten Hag liet zich op de persconferentie ook kort uit over de situatie van Ihattaren. “Hij is op dit moment gewoon niet fit. Dat gaat nog wel even duren. We hebben het hele begeleidingstraject opgetuigd. We moeten hem nu met rust laten en zijn ding laten doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *