Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Barca-president denkt dat Dembele akkoord is met PSG’

Joan Laporta de president van FC Barcelona verdenkt Ousmane Dembele ervan dat hij akkoord is met een zomerse overstap naar Paris Saint-Germain. Hier maakt het medium El Mundo Deportivo melding van.

De 24-jarige aanvaller werd de afgelopen transferperiode richting de uitgang van Camp Nou geduwd, maar bleef. Onder meer Chelsea en Tottenham Hotspur waagden een vergeefse poging voor de 27-voudig Frans international.

Barça heeft er de afgelopen maanden alles aan gedaan om Dembélé langer vast te leggen, maar meerdere contractaanbiedingen werden afgewezen door de buitenspeler. Dat was voor de club reden om hem in januari in de etalage zetten. “Ousmane was in eerste instantie tevreden met ons aanbod, maar daarna werd het opeens een financieel probleem . Wij hebben alles gedaan wat mogelijk was, maar dat heeft hij niet geaccepteerd”, zo vertelde Laporta.

Het is onduidelijk hoe voor Dembélé de komende maanden eruit zullen zien. Xavi maakte de laatste weken geen gebruik van de aanvaller, maar mogelijk is de aanvaller weer welkom in de selectie nu een transfer is uitgebleven. Laporta zette deze week de deur voor Dembélé op een kier door aan te geven dat het aan Xavi is om een beslissing te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *