Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Justin Bijlow morgen onder de lat bij Feyenoord’

Feyenoord-trainer Arne Slot verwacht dat Justin Bijlow morgen kan spelen in de finale van de Conference League tegen AS Roma. Als hij de laatste training goed zal doorstaan dan heeft hij een basisplek.

“Met Bijlow gaat het erg goed. Hij heeft ruim een week met de groep getraind, dat gaat uitstekend. Het is bijzonder en ook wel heel knap van onze staf dat we na 55 wedstrijden alle spelers beschikbaar hebben voor deze finale, mocht er niets meer gebeuren. Mocht Justin fit blijven, dan is het wel aannemelijk dat hij speelt”, zo vertelt Slot op de persconferentie in Tirana.

Slot erkent dat het een flinke opsteker is voor Feyenoord. Vervanger Ofir Marciano maakte niet altijd een zekere indruk onder de Rotterdamse lat. “Het is heel prettig dat je Bijlow erbij hebt, maar Ofir heeft het de afgelopen wedstrijden ook goed ingevuld”, benadrukt de coach. “Ik wil niet op de stoel van de bondscoach gaan zitten, maar hij is misschien wel de eerste doelman van Oranje. Dus het is heel prettig dat hij erbij is.”

Bijlow kwam op 10 maart voor het laatst in actie in het Conference League-duel met Partizan Belgrado. Hij liep in die wedstrijd een voetblessure op, maar zijn herstel verloopt voorspoediger dan aanvankelijk gedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *