Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Medische staf van Feyenoord vond oproepen van Justin Bijlow niet verstandig’

Justin Bijlow is door bondscoach Louis van Gaal niet opgeroepen voor de komende interlands van Oranje. Tijdens een persconferentie ging hij daar verder op in.

Het feit dat hij pas net is hersteld van een enkelblessure blijkt de reden waarom de doelman van Feyenoord ontbreekt tijdens de komende interlandperiode. “De medische staf van Feyenoord vond het niet verstandig. Dan luisteren wij gewoon”, aldus Van Gaal.

Ook de naam van Lutsharel Geertruida kwam ter sprake. De kwalificatie van Jong Oranje voor het EK onder 21 is de reden waarom hij niet bij de selectie zit. “Jong Oranje moet zich ook kwalificeren. Dan moeten die spelers in Jong Oranje spelen”, zo gaf hij aan. “Voor die generatie is het heel belangrijk dat ze een EK gaan spelen. Dan hebben ze de ervaring van een toernooi.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *