Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Mark Flekken: ‘Verwacht niet volgend seizoen voor Ajax te spelen’

Doelman Mark Flekken verwacht niet te worden getransfereerd deze zomer naar Ajax. De Amsterdammers zouden interesse in hem hebben maar de sluitpost zelf heeft nog niets gehoord. Dat laat hij weten het Limburgse medium L1.

Ajax is voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe doelman en is in de zoektocht uitgekomen bij Flekken, die dit seizoen veel indruk maakte bij Freiburg in de Bundesliga. Flekken is ervan overtuigd dat hij op dit moment op een goede plek zit en acht de kans niet groot dat hij naar Ajax verkast.

Daarover gaat hij overigens nog wel sparren met bondscoach Louis van Gaal en zijn keeperstrainer Frans Hoek. Volgens Flekken is hun mening van belang bij het maken van een keuze over zijn toekomst. “Zo’n gesprek vind ik zelf belangrijk”, aldus Flekken tegen L1.

Flekken bereidt zich momenteel met Oranje voor op de komende duels in de Nations League. Komende vrijdagavond is België de eerste tegenstander voor de ploeg van Louis van Gaal. “Er is geen beperking vanuit mijzelf of Freiburg. Ik heb wel wat lichte klachten gehad, maar het weekje vrij (afgelopen week, red.) heeft me goed gedaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *