Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax en PSV jagen op mandekker uit Ecuador’

Zowel Ajax als PSV jagen op dezelfde speler. Het gaat om de pas achttienjarige mandekker Joel Ordonez. Hij staat nog onder contract bij Independiente del Valle, een nationale grootmacht in zijn geboorteland, maar wil deze zomer de stap naar Europa gaan maken. Mogelijk dus naar Nederland.

Volgens Bola VIP hebben naast Ajax en PSV ook SL Benfica (Portugal) Club Brugge (België) en Toulouse FC (Frankrijk) interesse in Ordonez, die in Midden-Amerika erg hoog aangeschreven staat.

Zijn club Independiente zou naar verluidt maar liefst twee miljoen euro voor de talentvolle mandekker vragen. Zijn teller staat ondanks zijn prille leeftijd al op elf officiële optredens voor de hoofdmacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *