Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Huntelaar had gisteren een gesprek met Hakim Ziyech’

Klaas-Jan Huntelaar en Hakim Ziyech hebben gisteren een gesprek met elkaar gehad om te praten over een hereniging. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Beide partijen willen graag met elkaar gaan samenwerken alleen hangt alles af van de transfer van Antony.

Allereerst moeten Ajax en de Engelse topclub er nog uitkomen over de te betalen transfersom. Manchester United deed eerder al een bod van tachtig miljoen euro, maar dat was niet genoeg om de Braziliaan los te weken uit Amsterdam. Vanuit Brazilië verscheen maandag het gerucht dat Manchester United momenteel een bod van 94 miljoen euro voorbereidt. Gezien de eerder genoemde vraagprijs van honderd miljoen euro, lijkt Manchester United daarmee kans van slagen te hebben.

In afwachting van de overgang lijkt Ajax dus al op zoek naar een vervanger voor de linkspoot. De club zou in dat geval niet inzetten op Steven Berghuis, Mohammed Kudus of Francisco Conceição als nieuwe rechtsbuiten. Ziyech zou in de ogen van de Ajax-leiding de ideale vervanger van Antony zijn. De technicus zelf zou een terugkeer naar Amsterdam zien zitten.

Het zou in eerste instantie moeten gaan om een huurdeal, zo werd eerder bekend. De Amsterdammers willen Ziyech in dat geval een jaar later op permanente basis overnemen. De geruchten over de comeback van Ziyech werden maandag gevoed door de broer van de begaafde voetballer. Op zijn Instagramkanaal plaatste hij immers een foto van Ziyech in het Ajax-shirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *