Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Antony naar Manchester voor medische keuring’

Antony zal vandaag al arriveren in Manchester om zijn transfer naar United definitief te maken. Dat meldt Sky Sports News althans.

Daags nadat Antony het goede nieuws kreeg te horen dat Ajax en Manchester United elkaar eindelijk hebben gevonden in de transfersom, ondergaat de Braziliaan naar verwachting al zijn medische keuring bij de nummer zes van het afgelopen seizoen in Engeland. Mocht hij die succesvol doorstaan, ligt er op Old Trafford een contract tot de zomer van 2027 klaar, waarbij Manchester United een optie heeft op nog een jaar.

De werkgever van Erik ten Hag, die eerder al Lisandro Martínez meenam naar Old Trafford, betaalt 95 miljoen euro vast. Door bonussen kan de transfersom voor Antony nog oplopen tot 100 miljoen. Daarmee wordt de Braziliaan in één klap de duurste uitgaande transfer in de geschiedenis van Ajax. De Amsterdammers verkochten Frenkie de Jong drie jaar geleden voor 86 miljoen euro aan FC Barcelona, maar Antony levert dus nóg meer op. De vleugelspeler stond de hele zomer bovenaan het verlanglijstje van Manchester United. Ten Hag is erg gecharmeerd van de Zuid-Amerikaan. Ajax wilde hem in eerste instantie niet laten gaan, maar ging van het weekend alsnog overstag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *