Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Luuk de Jong en Noni Madueke zijn weer in training’

PSV-aanvaller Luuk de Jong en Noni Madueke zijn weer individueel aan het trainen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. De Jong hoopt volgende week tegen Cambuur zijn rentree te kunnen maken, terwijl het niet is uitgesloten dat Madueke in de eerste seizoenshelft nog in actie zal komen. Fredrik Oppegård heeft de groepstraining alweer deels kunnen hervatten en zal ook snel aansluiten.

Daar tegenover staat dat Marco van Ginkel en Anwar El Ghazi nog niet meetrainden dinsdag, maar de verwachting afgelopen weekend was dat El Ghazi tegen Cambuur weer inzetbaar zal zijn, terwijl ook Van Ginkel op korte termijn weer hoopt terug te keren in de selectie van Ruud van Nistelrooij.

Olivier Boscagli zal sowieso tot de winter nog uit de roulatie zijn. Wanneer Mauro Júnior weer inzetbaar zal zijn, is nog onduidelijk. De Braziliaan blijft last houden van een liesblessure en revalideert momenteel in Brazilië. Gehoopt wordt dat hij voor het WK nog zijn rentree maakt, maar die garantie kan niet gegeven worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *