Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Flinke meevaller voor Ajax in aanloop naar Liverpool-thuis’

Morgen speelt Ajax in de Champions League tegen Liverpool. En het ziet ernaar uit dat trainer Alfred Schreuder dan weer kan beschikken over de middenvelders Edson Alvarez en Kenneth Taylor. Hier maakt De Telegraaf melding van.

De ochtendkrant schrijft dat Taylor op tijd fit lijkt te zijn voor het duel met Liverpool. De middenvelder liep een knieblessure op in de wedstrijd tegen Napoli en moest daardoor de competitieduels tegen Excelsior en RKC Waalwijk aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder is inmiddels al wel weer in training en lijkt gewoon aan te kunnen sluiten. Dinsdag wordt de knoop definitief doorgehakt, maar De Telegraaf schrijft wel dat Ajax en speler geen risico willen nemen, ook met het oog op het WK.

De positie van Taylor werd in de afgelopen duels met verve vervuld door Steven Berghuis. Naar verwachting zal Taylor dan ook niet in de basis beginnen en neemt Berghuis opnieuw zijn plek in op het middenveld. Davy Klaassen zal dan de nummer tien-positie bekleden. Álvarez kampte afgelopen weekend met griep, maar lijkt tegen Liverpool gewoon in actie te kunnen komen. De Mexicaan zal naar verwachting de andere positie op het middenveld innemen. Ahmetcan Kaplan moet het duel nog wel aan zich voorbij laten gaan, de Turk is nog herstellende van een knieblessure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *