Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Luuk de Jong kan tegen Arsenal in de basis starten’

Luuk de jong is fit genoeg om aanstaande donderdag tegen Arsenal in de basis te starten. Dit weet clubwatcher Rik Elfrink te melden. Alleen Olivier Boscagli, Yorbe Vertessen en Ismael Saibari zijn niet beschikbaar voor het Europa League-duel.

Ook Marco van Ginkel maakte in Groningen voor het eerst sinds het verloren thuisduel met Rangers FC, op 24 augustus, weer deel uit van de selectie van Van Nistelrooij. Hij kwam in die wedstrijd in tegenstelling tot de andere drie teruggekeerde spelers nog niet in actie, maar maakt ook deel uit van de groep waarmee PSV het tegen Arsenal op gaat nemen. Vorig seizoen kwam Van Ginkel nog in elf Europese wedstrijden van PSV in actie.

PSV is al zeker van de derde plaats in groep A van de Europa League. Daarmee weet het zich na de winterstop in ieder geval verzekerd van deelname aan de Conference League. De club heeft echter de ambitie in de Europa League actief te blijven, en zou dat met een zege op het al geplaatste Arsenal ook bewerkstelligen. Mochten de Eindhovenaren verliezen, dan wacht volgende week in Noorwegen een herkansing als PSV op bezoek gaat bij nummer drie Bodo/Glimt. In Eindhoven speelde PSV eerder dit seizoen met 1-1 gelijk tegen de Noren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *