Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Miami lonkt voor superster Cristiano Ronaldo’

Een nieuw avontuur lonkt voor Cristiano Ronaldo. Zijn tijd bij Manchester United lijkt erop te zitten en daarom wil de MLS-club Inter Miami proberen voor hem toe te slaan.

Ronaldo keerde in de zomer van 2021 terug in Manchester. De Portugees groeide meteen uit tot een makkelijk scorende schakel, maar kon niet verhinderen dat United naast Champions League-kwalificatie greep. In de zomer stuurde de aanvaller nadrukkelijk aan op een vertrek en sindsdien kwam hij al meermaals in botsing met manager Erik ten Hag. Na de incidenten tegen Tottenham Hotspur (2-0 zege) is Ronaldo uit de selectie gezet.

Manchester Evening News stelt dat een winters vertrek van Ronaldo een reële optie is. De Portugees heeft een aflopend contract op Old Trafford, maar met toestemming van de United-leiding én Ten Hag is het goed mogelijk dat de samenwerking al in januari ten einde komt.

Volgens MEN overweegt David Beckham toe te slaan. Waar de Europese clubs in de zomer niet in de rij stonden, daar wil de eigenaar van Inter Miami dolgraag toeslaan voor de 37-jarige aanvaller. Er is een zogeheten ‘designated player’-positie beschikbaar, waardoor de Amerikaanse club in staat is om het salarisplafond te doorbreken voor Ronaldo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *