Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV staat voor drukke wintertransferperiode’

Het Eindhovens Dagblad verwacht dat PSV zich kan gaan opmaken voor een drukke wintertransferperiode. Met name de defensie kan wel een boost gebruiken.

Waar de kracht bij PSV vooral voorin te vinden is, zit de zwakte van het elftal achterin. Wekelijks werden er wijzigingen doorgevoerd in de defensie door trainer Ruud van Nistelrooij, die nog niet tevreden lijkt te zijn met zijn achterhoede. ‘Branthwaite gaat misschien weg en in dat geval moet PSV zich versterken. Ook voor de backposities is er werk aan de winkel, omdat de bijdrage aan de bal van veel vleugelverdedigers tegenvalt. Ook bij Mauro Júnior is het de vraag op welk niveau hij straks terugkeert’, stelt het ED.

In de zomer versterkte PSV zich met Ki-Jana Hoever om zo de rechtsbackpositie van een kwaliteitsimpuls te voorzien. Zijn verhuurperiode lijkt echter uit te draaien op een fiasco. ‘Het spel aan de bal is niet per se het probleem van rechtsback Ki-Jana Hoever, die vooral defensief tekortschiet en mede daarom weinig speelt. Zijn dure huurtransfer is vooralsnog uitgelopen op een deceptie, waarbij het de vraag is of het zinvol is om zo door te gaan.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *