Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Spurs aast op voormalig Feyenoord-flop’

Sofyan Amrabat heeft zich met zijn goede spel in de belangstelling gespeeld van de Engelse topclub Tottenham Hotspur. Momenteel speelt hij voor het Italiaanse Fiorentina en maakt hij met Marokko furore op het WK.

Tottenham had afgelopen zomer al interesse in de middenvelder, die voor veertien miljoen euro de overstap zou gaan maken, maar die deal ketste op het laatste moment af. Spurs is de middenvelder blijven volgen en ziet Amrabat nu als de ideale versterking voor het middenveld.

In Engeland klinken ook geluiden dat Liverpool de middenvelder zou willen oppikken, net als het Spaanse Sevilla. Amrabat heeft nog een contract tot medio 2024 in Florence en lijkt zodoende voor een fraaie transfersom te gaan verkassen. Daarmee zou hij zijn fraaie loopbaan opnieuw een wonderlijk nieuw hoofdstuk geven.

Amrabat brak op jonge leeftijd door bij FC Utrecht en verdiende in 2017 een miljoenentransfer naar Feyenoord. Daar kwam hij in zijn eerste seizoen nog regelmatig aan spelen toe, maar een absolute doorbraak bleef uit. Via Club Brugge en Hellas Verona belandde hij bij Fiorentina, waar hij een van de sterkhouders is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *