Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Paris Saint-Germain blijft Simons actief volgen’

Afgelopen zomer verruilde Xavi Simons de Franse grootmacht Paris Saint-Germain voor een avontuur bij PSV. Maar dat betekend niet dat de Frasen gestopt zijn met hem te volgen.  Hier maakt het medium L’Equipe melding van. Hij maakt momenteel furore en is ook mee met Oranje naar het WK in Qatar.

Samen met Cody Gakpo is Simons wellicht de meest opvallende speler bij de Eindhovenaren. Op het WK heeft Simons nog geen kans gekregen van bondscoach Louis van Gaal, maar PSG blijft de speler bij PSV analyseren.

L’Équipe schreef in de zomer al dat PSG over een terugkoopclausule beschikt van vier miljoen euro. Die clausule gaat echter alleen in als Simons zelf ook wil terugkeren naar de Franse hoofdstad. Momenteel wordt de clausule nog niet bedongen aan de kant van de Parijzenaren. Simons verliet PSG na drie seizoenen en mocht al mondjesmaat optreden met sterren als Neymar Jr. en Lionel Messi. Het contract van Simons loopt bij PSV tot 2027.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *